In de natuur en dus ook in het lichaam, komen trillingen voor. Alle levende wezens en alle voorwerpen trillen en stralen daarmee informatie uit. Zulke trillingen kunnen de balans in het lichaam verstoren of juist weer herstellen. Wanneer iemand last heeft van klachten, pijn of een ziekte zet ik in mijn praktijk bioresonantie therapie in.

frequentie

Ieder orgaan en deel van het lichaam heeft een eigen frequentie. Wanneer deze frequentie verstoord wordt, kunnen er klachten ontstaan.

Zo ontstaan klachten als misselijkheid, ziekte en pijn. Een bioresonantieapparaat haalt de informatie uit trillingen door middel van speciale elektroden uit de patiënt, analyseert deze en geeft ze via een andere elektrode gewijzigd weer terug. Zo kan je allerlei klachten, waaronder langdurige en chronische pijn of ziekten, door middel van bioresonatie behandelingen verlichten of zelfs verhelpen.


Alles wat niet in het lichaam thuis hoort, wordt in kaart gebracht.

Op deze manier kan er een gevoeligheid voor stoffen zoals toxines, pathogenen en nicotine geleidelijk worden geëlimineerd.

Bioresonatie


Blaasaandoening

Hormonale verstoring

Menstruatieproblemen

Toxische belastingen

bioresonatie


Allergieën

Voedstelintoleranties

Huidaandoeningen

Stofwisselingsziektes

Littekenweefsel

bioresonatie


Orgaanaandoening

Meridiaanverstoring

Neurodermitis

Belastingen

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij een behandeling word je aangesloten op een machine die allereerst jouw eigen trillingen registreert en analyseert. Vervolgens zal het apparaat de gezonde informatie scheiden van de verstoringen waarna het de gangbare trillingen versterkt en afwijkende trillingen inverteert.

Op basis van alle informatie zal ik een behandelplan opstellen en met jou bespreken.

In mijn praktijk werk ik met de NES HEALTH.

This website uses healthy cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.