De Haar Mineralen Analyse is een zeer geschikte methode om metaalbelastingen en de gevolgen hiervan bloot te leggen. Een Haar Mineralen Analyse toont niet alleen de absolute waarden van de mineralen, maar ook de ratio’s van de mineralen onderling. De ratio’s geven de werking aan van een bepaald orgaan of groep van organen. De Haar Mineralen Analyse doet een bepaling van het functioneren van het metabolisme en wat ervoor nodig is om dit te corrigeren, denk aan voedingsadvies en suppletie advies.

Haar is een totale afspiegeling van alles wat zich afspeelt in de weefsels van het lichaam.

Bij een gebrek aan vitaminen kan het systeem gebruik maken van mineralen, maar zonder mineralen zijn vitaminen waardeloos. Het belang van mineralen kan dan ook niet worden onderschat.

Mineralen zijn de allerbelangrijkste bouwstoffen van het lichaam

Wat er in het lichaam gebeurd is goed terug te zien in het haar. Het haar geeft een duidelijke overzicht over de mineraal- en sporenelement huishouding over een tijdsbestek van de afgelopen 3 maanden.

Via de haarpapil zijn de haren aangesloten op de bloedsomloop en worden ze continu gevoed met voedingsstoffen.

De uitwisseling zorgt voor een afspiegeling in het haar van de concentraties van de essentiële elementen en van de zware metalen die in de weefsels aanwezig zijn.

Door de relatief hoge concentraties van de metalen in de haren is het mogelijk via een Haar Mineralen Analyse een groot aantal elementen tegelijkertijd te detecteren.

Mineralen en spoorelementen spelen een zeer grote rol in ons lichaam.

Wil jij ook weten of je een mineralen of spoorelementen tekort hebt?


This website uses healthy cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.