Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op je huid. Op het eerste gezicht ziet het er bizar uit, maar de werking is zeer krachtig. Omdat de huid vacuüm wordt gezogen in de cup, gaat de huid omhoog staan. De kracht van vacuüm is heel sterk waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding.

Een Cupping behandeling reinigt je lichaam van zuurrijke en giftige stoffen.

Wanneer er een cup op de huid wordt geplaatst, wordt de druk in de cups langzaam verhoogd. Hierdoor worden de huid en de spierlagen opgetrokken in de cup. Dankzij een vacuümsysteem kan je gecontroleerd de druk op een cup vergroten. Hierdoor zal de huid vacuüm getrokken worden. Als gevolg ontstaat er een zeer sterke doorbloeding.

Toxines (gifstoffen), in spieren en gewrichten, worden niet altijd even gemakkelijk door het lichaam afgebroken. Hierdoor krijg je last van blokkades en andere ongemakken.

Door gebruik te maken van cupping kunnen de gifstoffen aan het huidoppervlak worden gebracht zodat het voor het lichaam veel eenvoudiger wordt om deze af te voeren.

Cupping is goed voor

stress & depressie
menstruatieproblemen
    & fertiliteit 
gewrichtspijn
Hoofdpijn & migraine
immuunsysteem
chronische ziektes

Alvorens de behandeling

Cupping dient op een lege maag te gebeuren of anders minstens 3 uur tussen het eten en de behandeling. De dag van de behandeling niet douchen met heet water anders verspreiden de lichaamsstoffen over het lichaam.


Na de behandeling

Om het juiste effect te behalen en te behouden is het aangeraden om 24 uur na de behandeling onderstaande te vermijden;

douchen

De behandelde plekken vermijden met water

eten & Drinken

Vermijd Melk- en zuivelproducten 

Vermijd koolzuurhoudende dranken

Vermijd Rood vlees

Vermijd Zout


gemeenschap

Geen geslachtsgemeenschap 

This website uses healthy cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.